KUHARSKI TEČAJI
Ko se mošt spremeni v vino je čas da zaropotamo z lonci v ritmu fantastičnih jesenskih okusov. Pozdravite Martina s pašteto iz piščančjih jeter z jabolki in cimetom, sočnimi račjimi bedri z rdečim zeljem in jabolki v vinu, posladkajte pa ga s pečenimi jabolki z orehi, medom in vaniljevim prelivom. Mmm, kako diši! Seveda ne sme manjkati degustacija mladih vin, ki jih je pravkar naredil ... kdo neki? Ja, seveda: naša enologa Boštjan in Rok!




MATIC RIBIČ
Matic Ribič inovativno ustvarja edinstvene kulinarične izkušnje ter navdušuje slehernega gosta z združevanjem lokalnih sestavin, estetske dovršenosti in toplino gostoljubja.
Podari nekaj z okusom
Najlepše darilo je tisto, ki se popolnoma prilagodi okusu obdarovanega. Ponudba naših delavnic je tako raznolika, da zadane prav vsakega. Ne verjamete? Poskusite in se navdušite!