Ne glede na to, kateri teambuilding ali delavnico izbereš, vedno te skozi programe navigirajo najboljši. Spoznaj celotno ekipo naših altroke voditeljev, ki znajo vedno znova pokazati, kaj KeBon dejansko pomeni.
Chef Tomaž Kavčič
Tomaž Kavčič je eden najbolj cenjenih slovenskih chefov in član prestižnih gastronomskih združenj, ki svoje kulinarične stvaritve gradi na temeljih globokega spoštovanja do tradicije ter lokalnih surovin, ki jih kreativno preoblikuje v edinstvene umetniške jedi.

Matic Ribič
Matic Ribič inovativno ustvarja edinstvene kulinarične izkušnje ter navdušuje slehernega gosta z združevanjem lokalnih sestavin, estetske dovršenosti in toplino gostoljubja.

Chef Tilen Župevec
Chef restavracije KOGO, Tilen Župevec prisega na raziskovanje lokalnih pristopov h gastronomiji s ciljem, da gostje iz restavracije odidejo obogateni z edinstveno in nepozabno izkušnjo.

Boštjan Zidar
Glavni enolog Vinakoper, Boštjan Zidar spretno združuje strokovnost, inovativnost in spoštovanje tradicije, saj edino to omogoča ohranjanje visokih standardov kakovosti in ustvarjanje edinstvenih vinskih zgodb.

Rok Jamnik
Enolog Vinakoper, Rok Jamnik se osredotoča na ustvarjanje vin, ki so izraz lokalnega okolja in njegovih edinstvenih značilnosti ter poudarja pomembnost povezovanja tradicije s sodobnostjo, saj lahko edino tako gostom nudi celovito doživetje.

Dr. Aleksander Zadel
Dr. Aleksander Zadel, specialist klinične psihologije, verjame v moč osebnega razvoja in se s svojimi izvirnimi programi osredotoča na pomoč ljudem pri iskanju njihovega polnega potenciala.

Zoran Memon
Certificiran rezalec pršutov in sommelier prve stopnje, Zoran Memon združuje strast do pršuta in vina v edinstvenih programih, kjer gosta popelje skozi vse veščine in vrline pravega poznavalca.

Karin Bordon
Karin Bordon je komunikativna, vedno nasmejana strokovnjakinja za prehransko svetovanje in koordinatorka izvirnih ter nepozabnih otroških programov, kjer z veliko odgovornostjo skrbi za varstvo, animacijo, organizacijo ter perfektno izvedbo.

Majda Debevc in Aleksander Bohinc
Majda Debevc je sommelierka 3. stopnje z neizmerno strastjo do tematike vina in žganih pijač, za katero je pogoj predvsem globoko spoštovanje do vsake steklenice in stekleničke, ki jo predstavi svojim gostom. Aleksander Bohinc je izjemen poznavalec ter predavatelj na področju vina in kulinarike.

Paolina Grčar in Marinka Kurtin
Sushi mojstrici Paolina Grčar in Marinka Kurtin združujeta natančnost, kreativnost in globoko razumevanje japonske kulinarične umetnosti. Njuna predanost popolnosti se odraža v vsakem gibu, s katerim gostom razkrivata skrivnosti vrhunskega sushi mojstrstva.
